Hesap Silme

BLAK Coffee Co. hesabını istediğin zaman silebilirsin. Bu sayfa, hesabını nasıl sileceğini ve silme sonrasında verilerine ne olduğunu açıklar.


Hesabımı Nasıl Silerim?

Uygulama içinden (önerilen)

1. BLAK Coffee uygulamasını aç ve hesabına giriş yap.

2. Profil sekmesine git.

3. Sayfanın en altındaki Hesabımı Sil bağlantısına dokun.

4. Silinecekleri gözden geçir, parolanı gir ve onayla.

Hesabın onayla birlikte anında kapanır. 


Uygulamayı kaldırdıysan 

Uygulamayı telefonundan kaldırdıysan veya giriş yapamıyorsan, hesabına kayıtlı e-posta adresinden [email protected] adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönder. Kimliğini doğruladıktan sonra hesabın aynı sürece alınır ve sana bilgi veririz.

Talebini en geç 30 iş günü içinde işleme alırız.


Silme sonrasında ne oluyor? 


AşamaNe Oluyor?
HemenHesabın kapanır. Giriş yapamazsın, tüm oturumlar sonlandırılır.
30 gün sonraHesabın kalıcı olarak anonimleştirilir. Bu noktadan sonra geri dönüş yoktur.

30 günlük süre, yanlışlıkla silme durumuna karşı bir güvenlik penceresidir.


Hangi veriler siliniyor?

30 gün dolduğunda şunlar kalıcı olarak silinir veya anonimleştirilir.


  • Ad ve soyad
  • E-posta adresin
  • Doğum tarihin
  • Profil fotoğrafın
  • Kayıtlu adreslerin
  • Kayıtlı ödeme yöntemlerin
  • Bildirim kayıtların ve cihaz tanımlayıcıların
  • Davet (referans) kodun

Hangi veriler saklanııyor ve neden?


Sipariş ve ödeme kayıtların anonimleştirilmiş biçimde saklanır - yani bu kayıtlar artık sana bağlanamaz, ancak muhasebe ve vergi mevzuatı gereği tutulmak zorundadır. Bu kayıtlarda kimliğini belirleyecek bilgi bulunmaz.


Saklama süresi: 30 Gün. 



Bakiyem ve puanlarım ne olur? 


Önemli: Hesabını sildiğinde cüzdanındaki bakiye ve puanların silinir ve iade edilmez.


Silmeden önce bakiyeni harcamanı öneririz. Bakiyeni kullanmadan hesabını silmek istiyorsan ve bakiyenle ilgili bir talebin varsa, silme işleminden önce [email protected] adresinden bizimle iletişime geç.


Fikrimi değiştirdim, hesabımı geri alabilir miyim?


Silme talebinden sonraki 30 gün içinde [destek e-posta adresi] adresine yazarak hesabının geri alınmasını isteyebilirsin. Bu süre içinde bakiyen ve puanların olduğu gibi korunur, hesabın geri alındığında her şey yerinde olur.


30 gün dolduktan sonra hesap geri alınamaz - verilerin kalıcı olarak silinmiş olur ve yeni bir hesap açman gerekir.